AGORIA SOLAR TEAM – EUROPEES KAMPIOEN!

ONZE EERSTE EUROPESE TITEL
OUR FIRST EUROPEAN TITLE

20/09/2020 – Zolder, Belgium

Sinds dit weekend mogen ze zich niet alleen wereldkampioen maar ook Europees kampioen noemen! De zonnewagen BluePoint reed op zondag om 13 uur als winnaar over de streep van de iLumen European Solar Challenge. Een record aantal gereden rondjes was te danken aan een snelle wagen en een sterke strategie. Dit is de derde overwinning op rij voor het Agoria Solar Team, na winst in Chili in 2018 en op het wereldkampioenschap in Australië in 2019.

meer hierover: <http://servimed.be/2020/Agoria%20Solar%20Team%20Europees%20kampioen.html>

Afbeelding kan het volgende bevatten: een of meer mensen, kind en buiten

Since this weekend, they cannot only call themselves world champion but also European champion. The solar car BluePoint was the winner of the iLumen European Solar Challenge on Sunday at 1pm. A record number of laps was driven thanks to a fast car and a strong strategy. This is the third win in a row for the Agoria Solar Team, after winning in Chile in 2018 and at the World Championship in Australia in 2019.

More: <http://servimed.be/2020/Agoria%20Solar%20Team%20Europees%20kampioen.html>