MEE MET DE RESTO’S

– DELHAIZE STEUNT RESTAURANTUITBATERS MET DEZE ACTIE –

Restaurants kunnen aanbod take-away voorstellen aan Delhaizeklanten via speciale infoborden

Delhaize doet oproep om beroep te doen op take-away formule van restaurants

Brussel – Delhaize is solidair met de restaurants in deze moeilijke tijden en doet een warme oproep aan de bevolking om minstens 1 keer per week beroep te doen op take-away formules van restaurants. Daarnaast installeert Delhaize speciale infoborden in haar winkels waarop restaurants uit de nabije omgeving van de Delhaizewinkel hun take-away-formules kunnen voorstellen aan de klanten van Delhaize. Om een maximum aantal restaurants te betrekken bij deze actie werkt Delhaize samen met Resengo, het digitaal platform voor het zoeken van restaurants in je buurt

2020 is een speciaal jaar geweest voor iedereen door het alombekende Covid-19. En niet in het minst voor de restaurants en horeca in het algemeen die meermaals verplicht werden om de deuren tijdelijk te sluiten. Veel uitbaters hebben hun creativiteit getoond en hebben alternatieve formules gelanceerd in de vorm van take-away of home delivery. Ook vandaag kunnen ze nog altijd niet functioneren zoals ze dat echt willen, namelijk klanten ontvangen in hun restaurants of tavernes.

Om al deze restaurant-uitbaters een hart onder de riem te steken doet Delhaize een warme oproep aan haar klanten, maar eigenlijk aan iedereen in België, om minstens 1 keer per week niet zelf te koken maar beroep te doen op de verschillende take-away en home delivery formules van de restaurants in je buurt. Op die manier wil Delhaize hen extra in de schijnwerpers plaatsen en hen bijstaan om door deze uitzonderlijke periode te geraken.

Tegelijk wil Delhaize ook praktisch haar steentje bijdragen door speciale infoborden te installeren waarbij restaurants uit de nabije omgeving van elke Delhaizewinkel de mogelijkheid hebben om hun aanbod via flyers voor te stellen aan de Delhaizeklanten. Met 5 miljoen klantenbezoeken per week is Delhaize ervan overtuigd dat ze hiermee een breed publiek kunnen bereiken.

De panelen worden vanaf 10 december geïnstalleerd en restaurants zijn van dan af welkom in de Delhaizewinkels om hun take-away formules op de speciaal daarvoor voorziene infoborden te plaatsen. De actie loopt totdat de restaurant opnieuw hun deuren kunnen openen voor hun klanten.

Om een maximum aantal restaurants te betrekken bij deze actie werkt Delhaize samen met Resengo, het digitaal platform voor het zoeken van restaurants in je buurt. Zij zullen specifiek instaan voor het bekendmaken van de actie bij de restauranthouders en hen ondersteunen bij het voorzien van de gedrukte afhaalmenu’s voor de infoborden.