DELHAIZE WIJZIGT DIRECTIECOMITE.

07 december 2020 – persbericht

Brussel – Delhaize kondigt wijzigingen aan in de samenstelling van haar directiecomité.

Delhaize kondigt vandaag een aantal wijzigingen aan in de samenstelling van haar directiecomité. Chloë Thoelen treedt toe als Senior Vice President Strategy, e-Commerce, Data & Business development vanaf 1 januari 2021. Els Steen, huidig Senior Vice President Legal wordt Chief Legal Officer Ahold Delhaize for Europe & Indonesia en zal het directiecomité van Delhaize verlaten vanaf 1 januari 2021. Huidig CFO Siger Spaans zal Delhaize verlaten en wordt vervangen door Hadewych Vermunt vanaf 1 juli 2021.

Met deze wijzigingen wordt dit de nieuwe samenstelling van het directiecomité:

  • Xavier Piesvaux – CEO Delhaize
  • Dieter De Waegeneer – EVP Operations
  • Alexandros Boussis – SVP Commerce, Marketing, Digital & Merchandizing
  • Sebastien Cools – CIO Belgium & Central and South-Eastern Europe 
  • Illya Van den Borre – SVP Human Resources & Corporate Affairs
  • Chloë Thoelen – SVP Strategy, e-commerce, Data & Business Development
  • Hadewych Vermunt – CFO

‘Ik kijk er naar uit om met dit vernieuwd directiecomité onze strategie verder uit te voeren en daarbij de beleving van onze klanten en medewerkers meer dan ooit centraal te plaatsen’, zegt Xavier Piesvaux, CEO van Delhaize.