U-RENT TRAILERS

U-RENT betreedt de verhuurmarkt voor trailers en containerchassis.

Flexibiliteit is voor elke transporteur noodzakelijk om een uitstekende service en een optimale bedrijfsvoering te beoefenen, daarom doen transporteurs vaker beroep op huurtrailers en chassis.

Uit het voormalig kleinschalige IDR support verscheen begin dit jaar U-RENT op de verhuurmarkt.

U-RENT specialiseert zich in de verhuur, verkoop en huurkoop van hoogwaardige trailers en containerchassis, en stelt zich daarmee ten dienste van transporteurs die waarde hechten aan een flexibele dienstverlening.
Dankzij een opschaling van de vloot tot 300 trailers en chassis richt U-RENT zich nu op de grotere transporteurs in de markt.

Zaakvoerder Dirk Meersschaert: “Mijn hele carrière ben ik actief geweest in de garages van grote transporteurs, en overal weerklinken dezelfde verzuchtingen.

Het beheer en onderhoud van de eigen vloot vergt zeer veel inspanningen, middelen en vooral grote investeringen. Het is juist van die zorgen dat we onze klanten willen ontlasten.”

Samen met zijn vrouw Inge Vleeschhouwer zijn zij dan ook trotse zaakvoerders van U-RENT en richten zij zich vooral op een persoonlijke en flexibele service, waarbij ze ook onderhoud en onderhoudscontracten aanbieden.
Met hun uitvalsbasis op de Antwerpse linkeroever zijn zij ook gemakkelijk bereikbaar voor transporteurs gelinkt met Antwerpse havengoederen.

Voor wie graag meer informatie wenst, neemt best eens een kijkje op www.u-rent.eu of contacteer Dirk Meersschaert 0476 95 25 42 – info@u-rent.eu